+370 600 0000

info@pagauksaule.lt

+370 675 55396

info@elektranamams.lt

Mūsų paslaugos

saules elektrines

Saulės elektrinių įrengimas

Mes siūlome paslaugas, susijusias su saulės elektrinių įrengimu. Mūsų teikiamų paslaugų spektras apima ne tik saulės modulių montavimą, bet ir komponentų bei detalių tiekimą. Mes taip pat teikiame pirminę konsultaciją ir apskaičiuojame darbų kainas. Be to, mūsų ekspertai atlieka apšvietimo vertinimą. Siekdami užtikrinti geriausią galimą veikimo efektyvumą, suteikiame nuolatines techninės priežiūros paslaugas ir teikiame patarimų, kaip optimizuoti saulės elektrinių veikimą ir padidinti jų energijos gamybą.

Saulės elektrinių priežiūra

Labai svarbu rūpintis saulės elektrinių ir saulės panelių priežiūra, kad jos būtų veiksmingos kuo ilgiau. Dulkės, purvas ir kitokie teršalai gali sumažinti jų veikimo laiką, o blogiausiu atveju ir sugadinti. Reguliariai kontroliuojant saulės baterijų veikimą, galima užkirsti kelią galimiems avariniams atvejams. Taip pat, surinkta statistika apie jų veikimą gali padėti efektyviau naudoti šią alternatyvią energijos šaltinio variantą ateityje.

saules elektriniu remontas

Saulės elektrinių remontas

Saulės elektrinės yra puikus pasirinkimas siekiant sumažinti atsinaujinančių energijos šaltinių naudojimo išlaidas. Tačiau, kaip ir bet kuri kita technologija, saulės elektrinėse gali atsirasti gedimų, kurie įtakos jos veikimą. Tokiu atveju, nedelskite ir kreipkitės į mus, mes greitai nustatysime gedimą ir jį pašalinsime. Užtikriname, kad jūsų saulės elektrinė ar panelių sistema bus ilgaamžė ir suteiks didelį energijos tiekimo efektyvumą.

Kodėl mes?

Ilgametė patirtis ir partnerystė su, tokiais stipriais prekiniais ženklais kaip Viasolis, Afore, Huawei ir kiti pasaulinio lygio komponentai. Visus darbus atlieka tik kvalifikuoti specialistai, kurie užtikrins itin kokybišką rezultatą.

Nedelskite ir kreipkitės į mus konsultacijos, kaip įdarbinti saulės energiją jau šiandien. Sąmatos paskaičiavimas ir konsultacija – nieko nekainuoja!

Ilgametė patirtis

Teigiami įvertinimai

Greita komunikacija

Pasiruošę padėti